Presentació

Estic ben encuriosit pel tema del bitcoin. Per aquest motiu he decidit crear una “Plaça Satoshi” que sigui un punt de trobada per aquells amb curiositats semblants. Les reunions de bitcoiners s’anomenen “Satoshi Square”, i és per això que he elegit aquest nom per al nostre lloc de trobada virtual.

Aquí trobarem unes eines bàsiques per una comunitat: un fòrum, un canal IRC i un bloc. De moment estic jo solet i per tant no és gaire emocionant. He volgut preparar aquesta “Plaça Satoshi” perquè m’hagués agradat trobar-la el primer dia que em vaig interessar per bitcoin.

Una de les coses que em va semblar complicades quan vaig començar va ser obtenir uns quants satoshis per fer proves. Per aquest motiu, he decidit donar alguns satoshis a amics per a que els puguin provar.

Gràcies per la teva visita, i a veure si entre tots podem fer que aquesta Plaça Satoshi sigui un lloc útil i agradable.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>