Compte amb els pispes!

El primer que dic als meus amics que visiten Barcelona és … Compte amb els pispes! Al món dels bitcoins passa una cosa semblant. Hi ha molts pispes que estan atents per si poden robar uns bitcoins als nousvinguts.

El meu consell és ben senzill. Sigues cautelós quan arribis al món dels bitcoins. Comença poc a poc, itenta parlar i llegir sobre el tema per aprendre, i poc a poquet aniràs coneixent els principis bàsics per poder navegar per aquests mars sense exposar-te a riscs innecessaris.

Un amic meu es va interessar pels bitcoins i li vaig enviar uns pocs (molts pocs) satoshis per a que pogués fer proves. Els va perdre a la primera transacció! Un virus en el seu ordinador va canviar l’adreça de destí quan ell va fer copia-enganxa i per tant va enviar els satoshis directament a la butxaca d’un pispa.

Quan vaig comentar l’anècdota en un forum algú em va dir “Un amic de debò no deixa que els seus amics facin servir bitcoin en windows.” Aquí ho deixo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>